top of page
IMG_1389_edited_edited.jpg

Sonja Kaunismäki

Tampere / Pirkanmaa ja Helsinki / Pääkaupunkiseutu. 

Sertifioitu Auravälittäjäohjaajaopiskelija™

Positive Psychology Coach

Positive Psychlogy Practitioner,

Itsetuntemus ja ihmissuhdevalmentaja,

Oikea Nainen -valmentaja ja Oikea Nainen valmennusten kehittäjä,

EIF Enneagrammiohjaaja,

Passion Test Facilitator

050 557 4245
sonjakaunismaki@gmail.com


www.sonjakaunismaki.com

www.oikeanainen.fi

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Hei! Olen Sonja Kaunismäki ja asun Tampereella.  Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2008 ja toimintani on alkanut Turusta luontaishoitolan ja luontaistuotekaupan pitämisestä. Minulla on kaksi lasta, olen parisuhteessa ja kotoa löytyy myös Collie, Kultainen noutaja ja Ragdoll-kissa.

 

Olen toiminut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa jo yli 20 vuotta. Luontais-ja energiahoidot, ravintolisät ja energialääketiede ovat kulkeneet matkassani myös valmennuksissani, jossa syvin teemani on kuljettaa asiakas oman sisäisen viisautensa äärelle.

Kun keho, mieli ja sisäinen linjaus ovat tasapainossa, ydinitse saa vapauden ilmentää itseään vapaasti. Vain tasapainon kautta muutokset ovat pysyviä ja voi elää vapaammin itsensä näköistä elämää.

 

Auratransformaatio on hoitomuoto, joka auttaa sisältä nousevien intohimojen ja oman ydinitsen nousta näkyville ja annan vahvan suosituksen jokaiselle, joka valitsee ottaa vastuun omasta elämästään.

 

Olen itse saanut Auratransformaatio-hoidon v.2011, jonka jälkeen oma itsetuntemus ja tietoisuus on lisääntynyt kuin itsestään. Välittömät vaikutukset itselläni oli lasten ja nuorten ainutlaatuisuuden kohtaaminen, sekä tahtotilani lisätä ymmärrystä heitä kohtaan. Selkeys lisääntyi välittömästi ja oma polkuni lähti avautumaan kirkkaammin.


Oma intohimoni ja näkökulma itsetuntemukseen kulkee ihmissuhteiden kautta. Erityisesti parisuhteisiin liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Kaksoisliekki-henkikumppanuus ovat läsnäolevia asioita jokapäiväisessa elämässäni, kuin myös työssäni valmentajana ja hoitajana.

Oletko väsynyt karmallisiin ihmissuhdesotkuihin, ja janoat syvään yhteyteen perustuvia ihmissuhteita? Siihen on onneksi vastauksia. Jos kaipaat selkeyttä ihmissuhteisiisi ja kuulet sydämesi kutsun aitoon ja totuudelliseen rakkauteen, sen vastaanottaminen on tunnistettavampaa Auratransformaatio-hoidon jälkeen.

Vastuullisuus ja rehellisyys itselle on tasapainoon hakeutumista, niin itsensä kuin ympäristön kanssa. Elämän vahva tukipilari on seistä omilla jaloillaan, olla samalla avoin ja rakkaudellinen, mutta myös aikaansaava tekijä.

Maskuliininen ja feminiininen polariteetti löytyy meistä jokaisesta ja näiden ollessa tasapainossa, vahvin Sinä astuu oman elämäsi näyttämölle. Näistä aiheista pidän myös valmennuksia.

Auratranformaatiossa päivitetyn energiajärjestelmän myötä selkeys elämässäsi lisääntyy, itsesi rakastaminen ja myös rakkaudelle avautuminen helpottuu. Sisäisen viisauden ääni voimistuu ja astut enemmän omaan voimaasi. Ihmissuhteissa draama-näyttämö hiljenee ja tilalle astuu läsnäolevampi, aito, pyyteetön rakkaus.

”Miksi minä käyttäydyn, tunnen ja ajattelen näin?” ja ”Ovatko nämä minun vai jonkun toisen ajatuksia?” Nämä kysymykset ovat kuljettaneet minua, jopa huomaamattani erilaisten opintojen, ihmissuhteiden ja työtehtävien kautta oman luonnollisen itseni äärelle.

 

Oletko valmis elämään omaa elämääsi?

 

Tutustu myös Oikea Nainen blogiin, jonka löydät myös valmennus-sivuiltani: www.oikeanainen.fi

bottom of page