top of page
Minä kesä2022 - Sari Elo.jpg

Sari Elo

Salla

Sertifioitu Auravälittäjä™

Kraniosakraali- hoidot

Etähoidot nollatilassa

Yong Living-öljyilijä

Taloushallinnon tuleva osaaja

p. 040 5648756


 

elosar@gmail.com

Minut tavoittaa parhaiten s-postilla

FB: Sari Elo Tmi

IG: sarielotmi

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Hei,

Kuulin Auratransformaatiosta vuonna 2013 ja heti, kun olin tutustunut hoitoon Anni Sennovin kirjaa lukemalla, niin tiesin aurarakenteen päivityksen olevan minulle sopiva asia ja myöhemmin samana vuonna kävin Auravälittäjä- koulutuksen Porvoossa.

 

Auratransformaatio on tehnyt mahdolliseksi kaikkien olemuspuoleni, sekä henkisen että fyysisen ja energeettisen, yhdistämisen kokonaisuudeksi. Hoidon jälkeen tunsin ensi kertaa olevani läsnä omassa kehossani. Kehon universumi yllättää minut aina uudelleen sen ominaisuuksilla ja on tehnyt matkastani rikkaan.

 

Matkalla on ollut myös ei niin hyviä päiviä ja tapahtumia, mutta olen uuden rakenteen ansiosta oppinut työstämään ja tutkimaan asioita niin, että tiedän niiden selkenevän tavalla tai toisella nopeammin kuin aikaisemmin. Sen sijaan, että pelkäisin omia varjojani, olen oppinut kuuntelemaan mitä niillä on minulle kerrottavaa ja opetettavaa.

 

Teen toistaiseksi ainoastaan etähoitoja, koska olen juuri muuttanut takaisin kotikonnuilleni, Lappiin. Auratransformaatio -hoitoja voin tulla tekemään kotiin, jos asut Sallassa tai sen ympäristössä.

bottom of page