top of page
IMG_20220517_205741.jpg

Hanna Leppäaho

Sertifioitu Auravälittäjäohjaajaopiskelija™

fokusoija,

Healing-hoitaja,

äänen käyttäjä,
Energiapuhdistaja,

kouluttaja,

matkailuyrittäjä,

innovatiivinen uuden oppija,

kokija ja tekijä,
galaktisen universaalin rakkausälykkyyden taajuuksilla työskentelevä Energiahoitaja

044 5761734 (txt/whatsapp/telegram)

Sähköposti: hanna@maries.fi

www.maries.fi

www.kartanokultaranta.fi

FB: Maries

IG: mariesfinland

TikTok: mariesfinland

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Hei,
olen Hanna, kolmen lapsen äiti ja kumppanini puoliso Saarijärveltä, Keski-Suomesta. Toteutan paikkakunnallani matkailu- ja majoitustoimintaa sekä usean tasoisia energiahoitoja ja -koulutuksia. Tervetuloa tutustumaan Maries.fi / Kartanokultaranta.fi sivustoilleni.

 

Tietoisuus, energia, keho, mieli ja tunteet ovat kukin asioita, joita työni käsittelevät asiakkaan kulloisen tarpeen mukaisesti painotettuina. Olen kokenut monenlaista. Elämäni on ajoittain kevään tuoksuista ja ihanaa, aivan kuin puron heleää solinaa alkukesän auringonpaisteessa. Toisinaan se taas tipauttaa minut kalliojyrkänteeltä suoraan vedettömän kosken kiviseen uomaan, pakottaen minut heräämään aina uudelleen uuteen tietoisuuteeni. Tällöin sitä huomaa, kuinka oman voimansa voi kerta toisensa jälkeen löytää yhä monitahoisemmin ja syvällisemmin uudelleen.

 

Olen ajoittain pohtija ja mietiskelijä. Useimmiten olen samanaikaisesti myös tekijä ja luon nopeasti toimintaani sopivat suunnitelmat sekä otan askeleita toteuttaakseni ne mitä parhaiten. Ihmisyydessäni harmillisesti myös turhaudun, asioiden ajoittain edetessä henkilökohtaista tahtiani hitaammin. Muun muassa tämän tunteen käsittely onkin edelleen yksi monista asioista, joita
elämässäni harjoittelen.

 

Olen samanaikaisesti tulinen pippuripesä ja syvällisesti tunteellinen. Olen myös maadoittunut haaveilija, joka kulkee niin sanotusti jalat syvällä maassa ja pää pilvissä. Ja kyllä, olen tätä kaikkea samanaikaisestikin, sillä elementtien kautta eläminen ja tasapainottuminen on onnekseni mahdollistanut sen.

 

Olen myös valmis päivittämään mielipiteitäni sekä ajatusmallejani aina tarpeen tullen, toisenlaisten mallien osoittautuessa paremmin perustelluiksi. Mielestäni mielipiteiden ja ajatusmallien kuuluukin saada kehittyä. Muutoinhan oppiminen loppuisi jo kouluaikoina - ja uuden oppiminen sekä oivaltaminen, ovat asioita, jotka saavat mielestäni jatkua koko eliniän.

Itselleni AuraTransformaatio™ on mahdollistanut omannäköiseni elämän luomisen. Uskallan luopua minulle toimimattomista asioista ja ihmissuhteista ja uskallan kurkottaa korkeammalle ja uskallan antaa anteeksi helpommin. Uskallan tunnustaa oman arvoni itse itselleni ja uskallan myös kiittää itseäni aina tarpeen tullen. Uskallan olla enemmän aito, iloinen ja hyväntuulinen ihminen.

 

Olen huomannut, että hyvällä saa hyvää ja että olemme kaikki osa jotain suurempaa. Luomme konkreettisilla teoillamme tätä maailmaa. Samanaikaisesti olemme kaikki upeita yksilöitä ja jokaisella on oma sisäinen vahvuutemme loistaa mitä kauneimmin omaa valoamme.

 

Annetaan sydämiemme loistaa!

 

Maailma antaa ja maailma ottaa. Me voimme kuitenkin aina valita, kuinka kohtaamme kunkin muutoksen. Meillä jokaisella on oikeus hyvinvointiin, rauhaan ja rakkauteen. Itse päätämme henkilökohtaisesti seuraavan askeleen.

Ilolla, Rakkaudella ja Rauhalla,
Hanna Leppäaho

bottom of page