top of page

AuraTransformaatio™

AuraTransformaatio™ on hoitomuoto, joka aktivoi uuden aikakauden energian virtaamista kehossasi.

Lyhyesti sanottuna se antaa pysyvän, tietoisuutta laajentavan muutoksen, vahvistaen yhteyttä karisman, ajattelun, intuition ja fyysisen toiminnan välillä. 

Lue ilmainen kirjatiivistelmä ennen kuin harkitset AuraTransformaatio™ hoitoa.

Kirjatiivistelmä eli ilmainen lukunäyte (19 sivua) pohjautuu Anni Sennovin vuonna 2012 suomeksi käännettyyn kirjaan ”Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino”. Tekstin on päivittänyt syksyllä 2020 auravälittäjäohjaaja™ Johanna Saari yhdessä suomalaisten auravälittäjien Sari Elon, Marjo Heikkisen, Heidi Kelhälän, Sini Korhosen ja Hanna Leppäahon kanssa.

Ilmanen lukunäyte
all_aura_top1_edited.png

AuraTransformaation tausta

Anni Sennov.JPG

Metodin kehittäjä

Kristalli- ja indigoenergiat kokonaisvaltainen tasapaino.JPG

Uuden ajan kirjatuotanto

AuraTransformaatio™ on pysyvää tietoisuudenlaajentumista. Metodin kehitti vuonna 1996 tanskalainen selvännäkijä Anni Sennov ja se on levinnyt laajalti niin Skandinaviassa kuin Pohjois-Euroopassa.  AuraTransformaatio™ käynnistää tietoisuuden laajennusprosessin. Lue lisää AuraTransformaatio™ kansainvälisiltä sivuilta.

Anni Sennov on AuraTransformaation™ sekä ympäri maailmaa järjestettävien auravälittäjäkurssien™ perustaja. 

Lisäksi hän on selvänäköinen neuvonantaja, kansainvälinen luennoitsija sekä yli 30 energiaa sekä tietoisuutta koskevan kirjan kirjoittaja. Monet hänen kirjoistaan on käännetty tanskasta lukuisille eri kielille. 

Kirjassa Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino kerrotaan AuraTransformaatio™- hoitomenetelmän synnystä.

Tämän lisäksi Anni kirjoitti useita muitakin teoksia tukemaan kanssakulkijoitaan Uudessa Ajassa. Julkaisija Good Adventures Publishing kirjat.

Esittely

Uuden ajan energiarakenteet

Uuden ajan energiatakenteet
all_aura_top1_edited_edited.png

Indigo ihminen

all_aura_top1_edited_edited.png

Kristalli ihminen

all_aura_top1_edited.png

Kristalli-kulta ihminen

Vuodesta 1995 vuoteen 2004 syntyneistä nuorista aikuisista käytetään nimitystä indigot. Näillä nuorilla aikuisilla on tyypillisesti vanhempiaan paljon voimakkaampi energiavirtaus ja aurarakenne.

He ovat syntyneet indigonvärisen auran ympäröiminä, jonka perusrakenne eroaa selkeästi lasten vanhempien ja aikaisempien sukupolvien aurarakenteesta. Indigot ovat vahvasti itseohjautuvia. 

Indigot ovat todellisia totuuden etsijöitä ja heidän on erittäin vaikea valehdella itselleen, sillä heidän kehonsa paljastaa kaiken ja lakkaa toimimasta, jos he itse tai joku muu yrittää pakottaa heitä toimimaan vastoin heidän totuuttaan.

Nuoret Indigo aikuiset ovat syntyneet karmavapaina, eikä heillä ole perinteistä sielunenergia rakennetta. Heillä on suora kommunikaatioyhteys henkienergian/intuition ja fyysisen kehon välillä ja tämä johtuu aurarakenteen peruseroista.

Vuosina 2004 – 2008 syntyneillä nuorilla on syntymästään lähtien ollut aura, joka on sekoitus indigo- ja kristalliauraa. 
 

Vuonna 2009 – 2012 syntyneillä lapsilla on täysin kehittynyt kristalliaura ja -keho. Siksi heitä kutsutaan kristalliyksilöiksi. 


Kristallilapset, jotka ovat syntyneet vuonna 2013 ja sen jälkeen on kristalliauran ja -kehon lisäksi myös kristallisoitunut verkostoenergia. 

Siinä, missä indigolapsilla on kyky sopeutua siihen tietoon ja luovuuden tasoon, joka ympäristössä on tarjolla, kristallilapsilla kaikki tieto on heissä itsessään.

 

Kristallilapset ovat puhtaita kosmisia lähteitä ja siksi täysin omavaraisia järjestelmiä, jossa toiset ihmiset voivat peilata itseään, mutta eivät ottaa heiltä energiaa.

 

Normaali olosuhteissa he kykenevät lataamaan itsensä täydellisesti edellyttäen, että ympäristö on rauhallinen ja tasapainoinen.

Monet ajattelevat, että kultaiset lapset ovat kristallilasten seuraava vaihe, mutta näin ei kuitenkaan ole.

 

Jos näin olisi, lapset toimisivat täysin ilman kontrollia syntymästään saakka. Heidän huomionsa olisi keskittynyt kaiken mahdollisen kokemiseen ja kokeilemiseen. He aloittaisivat kerta toisensa jälkeen uusia asioita ilman, että he hallitsisivat tai pystyisivät ottamaan vastuuta tekemisistään tai ylläpitämään niitä.

 

Kristalli-kultalapsilla, jotka ovat syntyneet Maahan 2013 alkaen, on kristalliaura ja -keho sekä kristalliverkosto ympärillään. Lisäksi kultainen energia on aktivotunut kehossa solutasolle saakka.

Tämän voi nähdä selkeästi myös lasten kristalliaurassa, jossa on havaittavissa kristalli-kulta tai kulta-aspekti, vaikka sitä ei aurassa olekaan. Kristalliaura vain heijastaa kehossa olevaa kultaista energiaa.

Tietoa AuraTransformaatiosta™

Foot Massage

AuraTransformaatio™ Info
 

Night Skies

10 Kysymystä ja vastausta Auratransformaatiosta™

Galaxy Tattoo

Auravälittäjäksi™?
 

bottom of page