top of page
image001_edited.jpg

Johanna Saari

Koivu (Tervola), hoito- ja koulutusmatkat koko Suomi

 

Sertifioitu auravälittäjäohjaaja™, licensed trainer of NLP, naurujoogaopettaja, Intialaisen päähieronnan kouluttaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, sairaanhoitaja amk

 • Facebook
 • Instagram

Olen Johanna Saari ja vuodesta 2005 alkaen toiminut yritykseni JoyPackin kautta erilaisten hoitojen, koulutusten, tapahtumien ja hyvinvointipalvelujen tarjoajana ja tuottajana. Minulla on neljä lasta, kaksi lastenlasta.

 

Kesällä 2017 muutin takaisin kotiseudelleni Pohjois-Suomeen ja asun tällä hetkellä Koivun kylässä Tervolassa.

Pohjakoulutukseltani olen lasten sairaanhoitaja ja työskennellyt lasten ja heidän perheidensä parissa, sekä sairaalassa, että perhe- ja päihdetyöntekijänä yli kymmenen vuoden ajan. Jo sairaanhoitajaurani aikana kiinnostuin myös täydentävistä auttamis-, hoito- ja asiakastyömenetelmistä. Vuonna 2004 aloin opiskella aktiivisesti työni ohella ja vuosien varrella olen kouluttautunut mm. Usui Reiki Masteriksi, sertifioiduksi NLP-valmentajaksi, naurujoogaopettajaksi, Tarot-tulkitsijaksi, IPH-kouluttajaksi ja kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.

 

Kuulin tanskalaisen Anni Sennovin kehittämästä AuraTransformaatio™-hoidosta ensimmäisen kerran hänen yhteistyökumppaniltaan Berit Hickmanilta (ent.Reaver) huhtikuussa 2011. Häntä kuunnellessani tiesin löytäneeni oman elämäni “puuttuvan palasen”, jota olin etsinyt vuosikausia. Kävin AuraTransformaatio™-hoidossa Beritillä toukokuun alussa 2011 ja siitä lähtien tämä hoito ja siihen liittyvät asiat ovat olleet iso osa  työelämääni.

 

Valmistuin auravälittäjäksi™ marraskuun alussa 2011 ja sertifioiduksi auravälittäjäohjaajaksi™ elokuussa 2014. Olen työskennellyt pääsääntöisesti AuraTransformaatio™ hoitojen ja auravälittäjä™ -koulutusten parissa marraskuusta 2011 alkaen. Tällä hetkellä vastaan auravälittäjien™ ja auravälittäjäohjaajien™ koulutuksista Suomessa ja ulkomailla. Teen tiivistä yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla toimivien auravälittäjien™, auravälittäjäohjaajien™ sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Oman AuraTransformaatio™-hoitoni jälkeen, tunsin olevani vahvasti kehossani ja oloni oli erittäin selkeä ja tasapainoinen. Vuosien kuluessa tehtäväni ja tapani olla ja elää on vahvistunut ja kirkastunut ja olen edennyt huikeasti juuri minulle oikeaan suuntaan elämäni eri osa-alueilla. Tällä hetkellä tiedän, mitä ja millaisia asioita ja ominaisuuksia minun täytyy kehittää itsessäni. Se, miten koen asiat, tilanteet ja ihmiset on aina itsestäni kiinni. Vastuu omasta elämästä on itselläni 100%:sti.

 

Haluan tarjota myös Sinulle mahdollisuuden löytää potentiaalisi AuraTransformaatio™ -hoidon kautta. Tervetuloa löytämään oma voimasi ja toteuttamaan kaikkia niitä asioita, joiden vuoksi olet täällä juuri nyt!

 

Yritykseni JoyPack tarjoaa seuraavia palveluja:

 • Auravälittäjäkurssit™

 • AuraTransformaatio™-hoidot ja tasapainotukset

 • Uuden ajan energioihin liittyvät luennot, webinaarit, kurssit ja workshopit

 • Luennot ja webinaarit seuraavista aiheista: AuraTransformaatio™, Kristallisoitumisprosessi, Elementtien vuosittainen kierto ja Maan kultainen aika

 • Hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvät koulutukset ja tapahtumat

 • Intialainen päähieronta ja kurssit

 • Kalevalainen jäsenkorjaus

 • Tarot-tulkinnat

 • Majoitustilojen vuokraus (max 10 hlön ryhmille)

 • Koulutustilojen vuokraus (max 16 hlön ryhmille)

 • Teen AuraTransformaatio™-hoitoja ja -tasapainotuksia sekä vedän auravälittäjäkursseja™ Suomessa ja ulkomailla.

 • I do AuraTransformation™ treatments and balancing and run Aura Mediator Courses™ in Finnish and in English in Finland and overseas.

 

Kielet: suomi, englanti

bottom of page