top of page

Kristalli-kulta ihminen

all_aura_top1_edited.png

Monet ajattelevat, että kultaiset lapset ovat kristallilasten seuraava vaihe, mutta näin ei kuitenkaan ole.

 

Jos näin olisi, lapset toimisivat täysin ilman kontrollia syntymästään saakka. Heidän huomionsa olisi keskittynyt kaiken mahdollisen kokemiseen ja kokeilemiseen. He aloittaisivat kerta toisensa jälkeen uusia asioita ilman, että he hallitsisivat tai pystyisivät ottamaan vastuuta tekemisistään tai ylläpitämään niitä.

 

Kristalli-kultalapsilla, jotka ovat syntyneet Maahan 2013 alkaen, on kristalliaura ja -keho sekä kristalliverkosto ympärillään.

 

Lisäksi kultainen energia on aktivotunut kehossa solutasolle saakka. Tämän voi nähdä selkeästi myös lasten kristalliaurassa, jossa on havaittavissa kristalli-kulta tai kulta-aspekti, vaikka sitä ei aurassa olekaan. Kristalliaura vain heijastaa kehossa olevaa kultaista energiaa.

Kristalli-kulta ihmisen määritelmä

2013 - eteenpäin

Lisätietoa aiheesta saat lukemalla Anni Sennovin kirjan Golden Age, Golden Earth (vain englanniksi)

Monet ajattelevat, että kultaiset lapset ovat kristallilasten seuraava vaihe, mutta näin ei kuitenkaan ole. Jos olisi, lapset toimisivat täysin ilman kontrollia syntymästään saakka.

 

Heidän huomionsa olisi keskittynyt kaiken mahdollisen kokemiseen ja kokeilemiseen. He aloittaisivat kerta toisensa jälkeen uusia asioita ilman, että he hallitsisivat tai pystyisivät ottamaan vastuuta tekemisistään tai ylläpitämään niitä.

 

Kultaisten lasten olisi vain mahdotonta istua paikoillaan tai siivota jälkiään. He eivät kävelisi, vaan juoksisivat ympäriinsä pystymättä ajattelemaan selkeästi tai järkevästi.

 

Jotta he pääsevät tasapainoon elämässään, kehossaan ja henkilökohtaisessa energiassaan, kristallienergian integroituminen on heille ensisijaisen tärkeää.

 

Kristalli-kultalapsilla, jotka ovat syntyneet Maahan 2013 alkaen, on kristalliaura ja -keho sekä kristalliverkosto ympärillään. Lisäksi kultainen energia on aktivotunut kehossa solutasolle saakka. Tämän voi nähdä selkeästi myös lasten kristalliaurassa, jossa on havaittavissa kristalli-kulta tai kulta-aspekti, vaikka sitä ei aurassa olekaan. Kristalliaura vain heijastaa kehossa olevaa kultaista energiaa.

Kristalli-kultalapset ovat yleisesti ottaen erittäin onnellisia ja sosiaalisia ja omaavat vahvan tahdonvoiman, motivaation sekä valtavan elämänhalun. He tietävät mitä haluavat ja saavat myös usein haluamansa.

Kristalli-kultalapset ovat keskimäärin parempia käsittelemään haasteita elämässään kuin kristallilapset, mutta he tarvitsevat säännöllistä lepoa, jotta he voivat ladata kehonsa uudelleen. Mikäli heillä ei ole energiaa, jota he tarvitsevat, heidän kehonsa voi yhtäkkiä pysähtyä ilman, että sen enempää lapset kuin vanhemmatkaan ovat voineet varautua siihen.

Suurin ero kristallilasten ja kristalli-kultalasten välillä on se, että Kristalli-kultalapsilla kultainen energia on aktivoitunut kehossa solutasolle ja kristallilapsilla ei. Kuitenkin heti kun kristallilapset alkavat tulla seikkailunhaluisiksi, ulospäinsuuntautuneiksi ja spontaaneiksi päivittäisessä elämässään, kultaisen energian aktivoituminen heissä alkaa itsestään.

bottom of page